Professioneel Facebook beheer

Voor sommige bedrijven is het een hele opgave om consequent te zorgen voor content op Facebook. Loop je hier zelf ook tegen aan? Besteedt het uit!

Facebook pagina beheer

In overleg bepalen we de soort content die passend is bij jouw bedrijf. Vervolgens maken we samen een content kalender en bepalen we hoeveel berichten er per week/maand ingepland worden door Twizz. Uiteraard kun je zelf ook gewoon berichten blijven posten.

Samen zorgen we voor meer content, meer volgers en meer bereik van jouw Facebook pagina.

Facebook adverteren

Facebook biedt ook de mogelijkheid om te adverteren. Samen gaan we aan de slag om voor jouw bedrijf de juiste strategie te bedenken, ontwerpen, implementeren en optimaliseren.

Twizz bewaakt het advertentie budget en optimaliseert en monitort je advertenties continu.

De basis strategie is erop gericht een langdurige, rendabele funnel te creëren binnen je Facebook advertenties. Hiervoor is een minimum advertienbudget van 200 euro per maand gewenst.

Maandelijks rapport

Je ontvangt maandelijks een rapport waarin de betaalde advertenties en promoties op Facebook in vermeld staan incl. kosten, bereik en eventuele conversies. We bespreken dit rapport tijdens een maandelijkse meeting.

Investering

Het uitbesteden van je Facebook pagina- en advertentiebeheer kan al vanaf € 249,- per maand. Dit is exclusief het advertentiebudget. Wij adviseren om hier minimaal € 200,- per maand voor aan te houden.

Meer info of kennismaken

Wil je graag meer weten over het uitbsteden van je Facebook pagina- en advertentiebeheer? Neem dan even contact met ons op of vul onderstaand je gegevens in. Ik kom graag even met je kennismaken en leg je graag persoonlijk uit hoe dit in zijn werk gaat.
Ik werk onder andere voor:

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Ook interesse in online marketing support?

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in online marketing? Laat je gegevens achter en we maken een kennismakingsafspraak!

Please wait...